Stworzyłem swój klan, jednak wciąż wygląda to tak, jakbym nie był jego członkiem. O co chodzi?

Po utworzeniu lub wyjściu z klanu zaleca się wyjście z Combat Arms i zalogowanie się z powrotem. Niektóre zmiany będą miały miejsce dopiero po przelogowaniu się do gry.

Clan ticket_form_id_58755 Ticket_field_id_23873475_value_guild_functions
204090079
Wyślij zlecenie
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie
Oparte na technologii Zendesk